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Ferrandi Paris
-
Boulangerie - Viennoiserie : Recettes et techniques d'une école d'excellence
Ferrandi Paris
- Flammarion
- 9782080415158
Un grand cours de boulangerie et de viennoiserie. Tout le savoir-faire technique et gourmand d'une école d'exception.
Préparer un levain ; Procéder à l'autolyse ; Tourer ; Grigner ; Façonner une tresse...
Découvrez toutes les bases essentielles grâce à plus de 40 techniques expliquées en plus de 200 gestes en pas à pas.
Baguette ; Pain de campagne ; Pain au curcuma ; Gressin ; Croissant ; New York roll ; Brioche aux pralines roses...
Préparez plus de 80 recettes incontournables, classiques ou originales mais également des recettes gourmandes de snacking : Panini ; Black burger végétarien ; Bagel au pastrami ; croissant au jambon... pour épater et régaler votre entourage.25 prêts
3650 jours
5 Prêt(s) simultané(s)
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LCPTerrines : pâtés en croûte, rillettes, charcuteries... recettes et techniques d'une école d'excellence
Ferrandi Paris
- Flammarion
- 9782080270351
Préparer un feuilletage ; tailler en lèches ; nettoyer une crépine ; déveiner un foie gras ; monter une terrine...
Découvrez toutes les bases essentielles grâce aux 35 techniques expliquées en plus de 200 gestes en pas à pas.
Terrine de lapin et chutney aux fruits secs ; Pâté de campagne ; Rillettes végétales de carotte ; Pâté en croûte de volaille et ris de veau ; Coussin de la Belle Aurore...
Préparez plus de 70 recettes incontournables, classiques ou originales pour le plus grand bonheur de votre entourage.25 prêts
3650 jours
5 Prêt(s) simultané(s)
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LCPCharcuterie, pâtés, terrines, savory pies : recipes and techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Ferrandi Paris
- Flammarion
- 9782080295682
Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte-explained in more than 200 step-by-step instructions.
Prepare 70 traditional to innovative recipes-Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine-with dishes designed to be shared.25 prêts
3650 jours
5 Prêt(s) simultané(s)
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LCPFrench Boulangerie : Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Ferrandi Paris
- Flammarion
- 9782080433374
This complete baking course provides FERRANDI Paris's expertise for preparing delicious breads and viennoiserie-French baked goods traditionally enjoyed for breakfast, including the iconic croissant. This book is the perfect complement to FERRANDI Paris's best-selling French Pâtisserie, which covers baked desserts.
Aspiring and confirmed bakers will:
Acquire essential kitchen skills for more than 40 culinary techniques, explained in 220 step-by-step photographs, to make homemade poolish; refresh levain; knead, shape, and score loaves; laminate butter; prepare puff pastry; or braid brioche dough.
Prepare more than 80 sweet and savory recipes for breakfasts and snacks, including French classics and modern creations: brioche, cruffins, babka, kouign-amann, beignets, kougelhopf, baguettes, country bread, grissini, pastrami bagels, croque-monsieurs, and more.25 prêts
3650 jours
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LCPChocolate ; recipes and techniques from the ferrandi school of culinary arts
Ferrandi Paris
- Flammarion
- 9782081506770
A complete course in the art Of baking with chocolate from The "harvard of gastronomy"
Savor the culinary savoir-faire of ferrandi paris, The world-renowned cooking school
Tempering and coating, ganaches and truffles, puff pastry and candy, chocolate ribbons and other decorative flourishes-this essential reference reveals 42 fundamental techniques to master cooking with chocolate, explained step by step through text and more than 250 photographs.
From the classics-chocolate mousse, custard tart, éclairs, profiteroles, macarons-to celebration cakes and sophisticated plated desserts, this volume presents 76 recipes for all occasions, from quick desserts to festive specialties, for the home chef and experienced professional alike.25 prêts
3650 jours
5 Prêt(s) simultané(s)
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LCPFERRANDI Paris : Fruits and Nuts : Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Ferrandi Paris
- Flammarion
- Langue anglaise
- 9782080273116
100 years of technical and gourmet savoir faire from an exceptional culinary school in paris.
Discover the essential kitchen skills for cooking with fruits and nuts-how to peel pineapples, blanch almonds, segment citrus fruit, prepare a fruit crown, make quince jelly-through 40 culinary techniques that are explained in more than 150 step-by-step illustrated instructions.
Prepare more than 75 recipes-Kumquat Cake, Black Forest Gâteau, King Crab with Pomelos, Watermelon Granita, Raisin Swirls, Poached Oysters with Pomegranate-including both sweet and savory dishes that range from simple to sophisticated to unforgettable.
With more than 375 photographs, this book includes everything you need to know for preparing and cooking with fruits and nuts from a world-class culinary institution.25 prêts
3650 jours
5 Prêt(s) simultané(s)
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LCPViandes : Recettes et techniques d'une école d'excellence awaiting publication
Ferrandi Paris
- Flammarion
- 9782080452313
Un grand cours de cuisine autour de la viande. Tout le savoir-faire technique et gourmand d'une école d'exception.
Habiller un carré d'agneau ; Préparer un magret de canard ; Ficeler un rôti de porc ; Brider une volaille ; Préparer un dos de chevreuil...
Découvrez toutes les bases essentielles avec près de 50 techniques expliquées en plus de 200 gestes en pas à pas.
Blanquette de veau ; Moussaka ; Jarret de porc aux lentilles ; Cailles farcies ; Nuggets de poulet ; Civet de lièvre...
Préparez plus de 70 recettes incontournables ou revisitées pour le plus grand bonheur de votre entourage.25 prêts
3650 jours
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LCPMeat, Poultry & Game : Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts awaiting publication
Ferrandi Paris
- Flammarion
- 9782080456854
This complete cooking course provides FERRANDI Paris's expertise for preparing all types of meat, poultry, and game, allowing home cooks and confirmed chefs to:
o Acquire essential kitchen skills for 48 culinary techniques-tie a boneless roast; prepare veal scaloppine; French trim a rack of pork ribs; bone a lamb shoulder; dress, truss, or spatchcock poultry; prepare duck magret; marinate game - which are explained in 333 step-by-step instructions.
o Delight guests with 70 delicious recipes for French classics, traditional dishes from around the world, and innovative creations: Beef and Vegetable Stir-Fry with Rice Noodles, Moussaka, Veal Blanquette, Sweetbread Vol-au-Vents, Honey-Glazed Porcelet Ham, Texas-Style Pork Spareribs, Lamb Tajine, Persian-Style Lamb Skewers, Basque-Style Chicken with Octopus, Stuffed Turkey, Hare Royale, Shredded Boar Tacos, and more.25 prêts
3650 jours
5 Prêt(s) simultané(s)
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LCPFerrandi ; cours de pâtisserie
Ecole Ferrandi Paris
- Flammarion
- 9782081440791
Tarte au citron, paris-brest, forêt noire...
Amateurs ou passionnés de gourmandises, lancez-vous grâce au savoir-faire professionnel de FERRANDI Paris !
1 500 gestes, tours de main et techniques. Pâtes, crèmes, décors... Des pas-à-pas accompagnés des conseils et astuces des chefs.
130 recettes parmi les plus grands classiques de la pâtisserie française. Macarons, entremets, tartes... Des recettes incontournables déclinées en 3 niveaux de difficulté pour mettre en application les techniques, ou bien par saison pour pâtisser toute l'année.
Avec la participation de nos grands pâtissiers et Meilleurs Ouvriers de France préférés Ophélie Barès, Christelle Brua, Christine Ferber, Nina Métayer, Christophe Adam, Julien Alvarez, Nicolas Bacheyre, Nicolas Bernardé, Nicolas Boussin, Yann Brys, Frédéric Cassel, Gontran Cherrier, Philippe Conticini, Yann Couvreur, Christophe Felder, Cédric Grolet, Pierre Hermé, Jean-Paul Hévin, Arnaud Larher, Gilles Marchal, Pierre Marcolini, Carl Marletti, Yann Menguy, Christophe Michalak, Angelo Musa, Philippe Urraca.25 prêts
3650 jours
5 Prêt(s) simultané(s)
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LCPVegetables
Ecole Ferrandi Paris
- Flammarion
- 9782080238306
Discover all the essential kitchen skills for cooking with vegetables-chop shallots, peel and seed vegetables, clean mushrooms, master the brunoise dice cut, turn an artichoke-more than 45 culinary techniques are explained in over 150 step-by-step illustrated instructions.
Prepare 80 simple and sophisticated flexitarian recipes- including Savory Cheesecake with Multicolored Tomatoes, Belgian Endive and Ham Soufflé, Kohlrabi Tagine with Dried Fruits, and Pont-Neuf Potatoes with Piquillo Ketchup- to brighten your meals and delight your dinner guests.25 prêts
3650 jours
5 Prêt(s) simultané(s)
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