Anglais Ferrandi Paris : Meat, Poultry & Game

  • Flammarion
  • Release : 4 December 2024 - création : 14 September 2024
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Règles du prêt

  • Durée de la licence :

    3650 Days

  • Nombre de prêts :

    25 (1.40 € by loan)

  • Prêt(s) simultané(s) :

    5

  • Durée maximale d'un prêt :

    59 Days

  • Renouvellement :

    1

Streaming

  • Nombre d'utilisateurs simultanés :

    5

Protection

  • Type de protection :

    LCP

  • Type de protection :

    DRM Adobe ASCM

  • Nombre de périphériques :

    6

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About

This complete cooking course provides FERRANDI Paris's expertise for preparing all types of meat, poultry, and game, allowing home cooks and confirmed chefs to:
o Acquire essential kitchen skills for 48 culinary techniques-tie a boneless roast; prepare veal scaloppine; French trim a rack of pork ribs; bone a lamb shoulder; dress, truss, or spatchcock poultry; prepare duck magret; marinate game - which are explained in 333 step-by-step instructions.
o Delight guests with 70 delicious recipes for French classics, traditional dishes from around the world, and innovative creations: Beef and Vegetable Stir-Fry with Rice Noodles, Moussaka, Veal Blanquette, Sweetbread Vol-au-Vents, Honey-Glazed Porcelet Ham, Texas-Style Pork Spareribs, Lamb Tajine, Persian-Style Lamb Skewers, Basque-Style Chicken with Octopus, Stuffed Turkey, Hare Royale, Shredded Boar Tacos, and more.


  • Authors

    Ferrandi Paris

  • Publisher

    Flammarion

  • Distributeur

    Flammarion

  • Publication date

    04/12/2024

  • EAN

    9782080456854

  • Availablity

    awaiting publication

  • Nombre de pages

    312 Pages

  • Poids

    127 119 Ko

  • Diffuseur

    Flammarion

  • Entrepôt

    Dilicom

  • Support principal

    ebook (ePub)

  • Version ePub

    3.0

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